LES MILLS.

ALLE LES MILLS WORKOUTS.

– Fitness lessen
– High-intensity interval training 
– Toffe groepslessen voor kinderen.
Zie hieronder alle Les Mills programma’s.

Lees onderaan de pagina het verhaal achter Les Mills!

BODYATTACK

Betere CONDITIE
Meer ENERGIE
Strakker LICHAAM

BODYBALANCE

Meer FLEXIBILITEIT
Voel je KALM & RELAXT
Meer KRACHT

BODYPUMP

Meer KRACHT
Word SLANK & STRAK
Train ALLE SPIEREN

CORE

Meer CORE KRACHT
Strakkere BUIKSPIEREN, BILLEN & BENEN
Verbeterde HOUDING

RPM

Word FITTER
Word SLANKER
Verbrand CALORIEEN

SPRINT

Betere CONDITIE
Train ALLE SPIEREN
Verbrand CALORIEEN

Iedere Olympische sporter heeft grootse doelen en wil de beste op zijn gebied zijn. Onze oprichter is een viervoudig Olympiër die altijd grote doelen stelt. Les Mills Snr startte zijn eerste sportschool in Auckland, Nieuw-Zeeland in 1968. Nu, bijna vier decennia later, houden miljoenen mensen van de Les Mills workouts en zijn ze beschikbaar in clubs en sportscholen over de hele wereld.

Fitness zit letterlijk in ons bloed. Les Mills Snr was niet het enige familielid die zijn land vertegenwoordigde in de sport. Zijn vrouw Colleen, dochter Donna en zijn zoon Phillip (nu onze CEO) droegen allen de zilveren varen als nationale sporters van Nieuw-Zeeland.

Phillip begon in 1980 full time voor het bedrijf te werken en begon onmiddellijk innovatieve manieren te creëren om mensen te motiveren. Phillip en zijn vrienden uit de entertainmentwereld waren niet bang om risico’s te nemen en waren de eersten die groep workouts op de beat van moderne muziek creëerden. Deze vroege aerobics programma’s zorgden voor lange rijen op straat en Phillip kon de ware kracht van groepsfitness voelen.

In 1990 zorgden we voor een revolutie in de fitnesswereld door barbells aan de studio toe te voegen met de originele PUMP les. De les was enorm populair in Australië en Nieuw-Zeeland en wisten dat het een winnende formule was. In 1997 veranderde de naam in BODYPUMP en bracht onze crew van kilometervreters de les naar de rest van de wereld.

Les Mills International werd geboren.

The history of BODYPUMP™ with Phillip Mills

De geschiedenis van BODYPUMP met Phillip Mills.