Fietsmarathon KiKa

Fietsmarathon KiKa

Fietsmarathon deel 2

Zoals aangekondigd organiseren wij op zaterdag 25 mei een 6 uur durende fietsmarathon voor KiKa. Initiator is Lea-Marijke Baelack die op 29 september de marathon van Berlijn gaat lopen. Ze wil dan heel graag een bedrag van 5000 euro opgehaald hebben voor dit geweldige doel.

Sport & leefstijlclub De Toekomst wil op een speciale wijze haar steentje bijdragen bij dit voornemen. We hebben geweldig nieuws, want de HDD group, waar Les Mills onder valt, sponsort ons 20 fietsen voor die dag. Dat betekend, dat wij 40 fietsen ter beschikking hebben en die zijn wij vast van plan te gaan vullen. Iedereen mag meedoen, leden, niet-leden, bedrijven, sportverenigingen, buurtverenigingen etc. Je mag in je eentje (6 uur) of met z'n tweeën (3 uur) of met 6 man (1 uur) fietsen en je 'koopt' voor minimaal 100 euro een fiets. Die 100 euro mag uiteraard ook (veel) meer zijn. Je gaat namelijk proberen om dat bedrag op een inventieve manier bij elkaar te krijgen. Je kunt je collega's, vrienden, familieleden vragen, maar je kunt bijvoorbeeld ook auto's gaan wassen. Wat te denken van boodschappen doen voor ouderen en daar een kleinigheid voor vragen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar het zou geweldig zijn om ver over die 100 euro te gaan.

Binnenkort presenteren wij de prijzen voor degene die het meeste geld opgehaald heeft en voor degene die dit op de inventiefste wijze heeft gedaan. Deze stimulans hoeft eigenlijk niet, maar we vinden dat inventiviteit en hard werken een prijsje verdiend.

Delen van dit verhaal is heel lief en tag vooral mensen en bedrijven die hopelijk mee gaan fietsen.

Meer nieuws en de wijze van inschrijven volgt snel!

Team De Toekomst