BenFit Actie: Van €299 naar €179 voor de eerste 5 beslissers

BenFit Actie: Van €299 naar €179 voor de eerste 5 beslissers

Je levensstijl aanpassen heeft alles met gedrag te maken. We kunnen je heel makkelijk trucjes leren om een paar kilo af te vallen, maar hoe zou het zijn om de rest van je leven de kilo’s kwijt te zijn. We hebben een super eindejaar aanbieding voor de eerste 10 beslissers!

Wil jij op een gezonde manier afvallen en coaching krijgen over hoe jij een gezonde leefstijl kunt hanteren? Leren hoe jij met gezonde producten toch enorm lekkere maaltijden kunt klaarmaken? En het meest belangrijk: Je lekker in je vel voelen en weer fit worden? Dan is BenFit misschien wel iets voor jou!

Met BenFit ga jij op een verantwoorde en gezonde manier afvallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. BenFit leert je hoe gezond afvallen werkt, hoe jouw lichaam werkt en wat je moet doen om het gezond en fit te houden. Het mooie aan BenFit is de grote variatie aan maaltijden en producten. Je zult merken dat je veel en vooral lekkere producten en gerechten mag eten. 
Maar wat krijg je nu bij BenFit?

  • 12 weken lang voedingslijsten kant en klaar en zelfs met boodschappenlijst
  • Geleerd wat een gezond voedingspatroon is
  • Inzicht in jouw gedrag wat uiteindelijk leidt tot gedragsverandering
  • Een persoonlijke coach die jou bij het hele proces begeleidt
  • Inzicht in de drie peilers bewegen, gezond eten en ontspannen
  • Inzicht in de werking van jouw lichaam

 
Voor deze intensieve begeleiding betaal je normaal € 299,00. (12 weken) De eerste 5 beslissers betalen Nu 179,00 en de volgende 5 beslissers 199,00. De actie loopt zolang de voorraad strekt (maximaal 10) en tot 15 december.

Interesse? Vul onderstaande formulier in of stuur een mailtje naar info@detoekomstisaanjou.nl

BenFit

Wordt Fit, Blijf Fit, Ben Fit.