Commerciële baliemedewerker/ster

Commerciële baliemedewerker/ster

Wij zijn op zoek naar commercieel ingestelde baliemedewerkers voor een en of twee avonden in de week! 

Ben jij de gastvrouw/gastheer die onze leden altijd vriendelijk te woord wil staan? Sport & Leefstijlclub De Toekomst staat bekend om zijn persoonlijke aandacht. Dit is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Onze leden moeten bij elk bezoek het gevoel hebben dat ze er helemaal bij horen. De woorden "een grote familie" zijn daarbij meer dan eens genoemt. Wil jij daar je steentje aan bijdragen, maak je kans;-)

Ben jij daarnaast ook commercieel ingesteld, wordt de kans steeds groter:-)
Onze baliemedewerkers worden steeds belangrijker bij het advies geven aan nieuwe leden. Dit doe je samen met de zeer geangageerde instructeurs. Instructeurs zorgen niet alleen voor een geweldige beleving tijdens de les, maar willen ook heel graag weten wat de proeflesser van deze beleving vond. Samen met jou creëren ze waarde voor de proeflesser om lid te worden van de club. 

Heb jij bijvoorbeeld een commerciele studie gevolgd/afgerond of heb jij een commerciele functie in het bedrijfsleven bekleed, maar wil jij nu meer direct contact met mensen, is dit misschien een hele leuke uitdaging voor jou. 

Stuur een mail met jouw motivatie,CV en pasfoto naar info@detoekomstisaanjou.nl.