CROSS BOXING

Cross Boxing

In steeds meer clubs wordt boksen als 1-op-1 sparringsessie met een personal trainer of als (small) group training op het rooster gezet. Niet zo gek, als je bedenkt dat boksen een calorie verslindende total body workout is waarbij je snel je fysieke doelstellingen kunt behalen. Boksen is dan ook niet voor niets trending!

Opvallend is dat met name vrouwen boksen interessant vinden. Niet alleen vanwege de intensiteit, maar ook omdat er zelfverdediging om de hoek komt kijken. Sinds dat de topmodellen boksen als trainingsritueel hebben omarmd, zijn veel vrouwen geïnspireerd om dit ook te doen met als doel een fit en afgetraind lichaam te krijgen. Met de komst van toegankelijke concepten als Pink Boxing en Cross Boxing, kan tegenwoordig iedereen boksen zonder een blauw oog op te lopen!

Sport & Leefstijlclub De Toekomst start per september met Cross Boxing! Wij kiezen voor Cross Boxing, omdat dit voor vrouwen en mannen is:-)

Hoe gaan we een en ander introduceren?

  • Zondag 1 september is de officiële release van 11.00-12.00 uur in de grote zaal. Hieraan kunnen maximaal 24 mensen aan meedoen. Geef je zo snel als mogelijk op via onderstaande formulier.
  • Vanaf 2 september kun je meedoen aan een van de twee cursussen bestaande uit 4 lessen. (met 1 reserveweek) De cursusdagen zijn woensdag en vrijdag. (een vrijdag is verplaatst naar de zaterdag) Op woensdag is de les van 18.15-19.15 uur en op vrijdag van 18.30-19.30 uur. (zaterdag van 10.00-11.00 uur) Let op: je kiest voor één dag (of woensdag of vrijdag) en door deze cursus zijn een aantal reguliere lessen iets verplaatst. leden betalen voor deze cursus 49 euro en niet-leden 59 euro. Per cursusdag kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Wacht niet te lang met inschrijven, want er was bij voorbaat de afgelopen weken al veel interesse. De cursus is de beste start om dadelijk met de reguliere Cross Boxing lessen mee te doen. Vanaf 7 oktober staan er 3 Cross Boxing lessen op het rooster. (deze zitten dan in het lidmaatschap) Schrijf je in voor 1 cursus dag (of woensdag of vrijdag) via onderstaand formulier.
  • Vrijdag 4 oktober bestaat De Toekomst 15 jaar. Dat laten we uiteraard niet aan ons voorbijgaan. In het daaropvolgend weekend gaan we Cross Boxing voor het eerste lanceren tijdens een lancering dag op zondag 6 oktober. Heb jij niet meegedaan aan de release of een van de cursussen, is dit het moment om met Cross Boxing in aanraking te komen. Het lanceringsrooster is nog niet bekend, dus daar kun je je nu nog niet voor inschrijven. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten.

We zijn supertrots dat wij als een van de eerste clubs in deze regio Cross Boxing gaan aanbieden. Wij hopen dat jullie dit met heel veel enthousiasme zullen ontvangen en hopelijk ondervinden jullie allemaal heel veel voordeel uit deze spectaculaire training. En nu snel inschrijven:-)
 

Inschrijven Cross Boxing

Inschrijfformulier Cursus