De Toekomst vierde haar jubileum

De Toekomst vierde haar jubileum

 

Loop binnen bij Sport & Leefstijlclub De Toekomst en je voelt het meteen: Dit is geen doorsnee sportclub. Dit is anders. Hier heerst “ons kent ons” op een positieve manier. Je stapt binnen bij één grote sportfamilie. Er wordt gelachen en gegrold, maar ook op ieders niveau hard gewerkt.
 

Plezier en ook het maximale uit jezelf halen

Sport & Leefstijlclub De Toekomst heeft pas haar jubileum gevierd. Op 4 april 2017 om precies te zijn. Het was 12½ jaar geleden dat Rob en Nicole Delboeuf de deuren van De Toekomst openden. Hun passie voor bewegen had ze bij elkaar gebracht. Nu gingen ze anderen stimuleren om te bewegen en er een gezonde levensstijl op na te houden. Maar meer dan dat. Plezier, ook dat moest er vanaf gaan spatten. Even de dagelijkse beslommeringen vergeten. Jezelf lekker in het zweet werken. Samen met leuke mensen het maximale uit jezelf halen. Maar wel gezellig en ieder op zijn eigen niveau. Rob en Nicole, yin en yang qua persoon, samen de perfecte match om die droom waar te maken.

Een droom wordt werkelijkheid

Op 4 oktober 2004 is het zover: hun droom wordt werkelijkheid. Een open dag in een gymzaal, is de eerste stap op weg naar Sport & Leefstijlclub De Toekomst. In de jaren die volgen bouwen ze stevig aan hun club. In 2006 en 2007 vindt een grote verbouwing plaats. In 2008 komt er een ruimte voor kinderoppas en realiseren ze een kantoorruimte. Intussen groeit ook het team van de Toekomst gestaag. Geen doorsneeteam, maar uniek in zijn samenstelling. In het dagelijks leven student of therapeut, leerkracht of verkoper en daarnaast bij de club in dienst. En sommigen uitsluitend bij de club in dienst. Dat is het team. Heel verschillend in achtergrond maar allemaal verbonden en gedreven door de sport. Anno 2017 bestaat dit team uit meer dan 30 mensen.

Een grote variatie in trainingsprogramma’s

Passie, betrokkenheid en gedrevenheid. Vanaf het prille begin typeert dat het team van De Toekomst. Alle teamleden zijn stuk voor stuk echt begaan met de gezondheid van de mens. En uiteraard is elk teamlid een absoluut expert in zijn of haar programma. De Toekomst maakt gebruik van de programma’s van Les Mills en heeft zich daarin gespecialiseerd. De populairste programma’s zijn de BODYPUMP, RPM en BODYBALANCE. Steeds populairder zijn de 30 minutentrainingen, zoals CXWORX en de HIIT trainingen GRIT en SPRINT. Daarnaast zijn er programma’s voor specifieke doelgroepen en geeft Rob met veel passie Personal Training.
 

Kom eens met ons kennismaken

Veel van onze leden zeggen: “In de club komen, dat is thuiskomen.” Sport & Leefstijlclub De Toekomst voelt als één grote familie! Na de les blijven altijd wel groepjes hangen in ons gezellige sportcafé. Lekker nog een koffie, cappuccino of thee drinken. Neem gerust contact met ons op of kom langs. Iedereen is welkom! Wij staan voor je klaar.