Fietsmarathon inschrijving

Fietsmarathon inschrijving

Fietsmarathon voor Kika
Met jouw hulp kunnen we kinderlevens redden. Wacht niet, want de strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen!
 
Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert Sport & Leefstijlclub de Toekomst en Sanitas Health Care een 6 uur durende Fietsmarathon voor het goede doel Kika. Deze duurt van 11.00 tot 17.00. Tijdens de Fietsmarathon zijn er maar liefst 40 fietsen ter beschikking.
 

Het goede doel

Kika staat voor kinderen kankervrij. Kinderkanker is de nummer 1 doodsoorzaak onder kinderen. Kika heeft als doestelling om het overlevingspercentage te verhogen van 75% naar 95%.

Programma
We starten 's morgens om 11.00 uur met de marathon. Van 11.00 tot 17.00 start elk uur een les. Je huurt de fiets voor de volledige 6 uur. Dit kan door één en dezelfde fietser gehuurd worden of als team. Elk team kan maximaal uit 6 deelnemers bestaan. Als deelnemer bepaal jij zelf of je 1 of meerdere uren op de fiets stapt. Men sponsort voor de fiets minimaal 100 euro. Iedereen mag deelnemen aan deze marathon. Ken je iemand met wie je deze uitdaging graag aan zou willen gaan? Meld je aan!
Sanitas Health Care verzorgt gedurende de dag massages voor de deelnemers zodat zij fit aan de start kunnen of om even te ontspannen na het spinnen.

Barbecue

Voor de nodige energie wordt er naast de marathon ook een barbecue georganiseerd. Voor slechts 15 euro kun jij hieraan deelnemen. Als deelnemer en als toeschouwer mag jij je aanmelden hiervoor. Je krijgt diverse stukken vlees, salades, stokbrood, etc. Ook de opbrengst van de barbecue gaat naar het goede doel.

Sponsor zelf of laat je sponsoren

Doel van deze activiteiten is geld in te zamelen voor het goede doel Kika. Deze bijdrage kun je zelf betalen, maar het is ook mogelijk om familie, vrienden, collega’s of andere bekenden te vragen. Daarnaast mag je ook zelf een actie opzetten om geld op te halen.
 

Inschrijving en betaling

Uw inschrijving dient uiterlijk 20 mei binnen te zijn. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Inschrijven kan middels een inschrijfformulier. Deze is te verkrijgen bij Sport & leefstijlclub de Toekomst en te downloaden via de website, zie onderstaande link:
 
Het ingevulde formulier kan naar kikarunner.lea@gmail.com gemaild worden of ingeleverd worden bij Sport & Leefstijlclub de Toekomst.
 
Het sponsorgeld lever  je in op 25 mei bij de aanmelding van jouw of je team.

Stap jij met ons op de fiets? Reserveer nu een fiets en fiets mee voor dit prachtige doel!
 
Voor het team dat het meeste geld ophaalt en voor het team dat op de meest inventieve wijze geld ophaalt, is er een leuke prijs!
 

Inschrijfformulier

Datum: 25 mei 2019 Tijdstip: 11.00 -17.00 Locatie: Sport & Leefstijlclub de Toekomst Adres: Rolduckerstraat 155, 6461 VL Kerkrade _ Ja, ik fiets voor het goede doel Kika en schrijf mij in voor de Fietsmarathon op zaterdag 25 mei 2019 en reserveer 1 fiets door sponsoring van minimaal 100 euro voor de volledige 6 uur. Inschrijving per team is mogelijk met maximaal 6 personen. Gedurende de middag en avond is er een barbecue waarvoor de kosten €15,- p.p. bedragen. Deze barbecue is voor deelnemers en voor toeschouwers. Graag in het opmerkingenveld het aantal personen en namen aangeven die gebruik willen maken van de barbecue.