Fitness4daagse

Fitness4daagse

Iedereen kent de wandel- en zwem 4daagse. Sportieve en sociale evenementen waar zowel getrainde als ongetrainde mensen aan mee kunnen doen. Stichting LetsDo heeft deze bekende evenementen vertaald naar de fitnessbranche. Fitness als meest beoefende sport is inmiddels bekend bij de consument maar nog niet iedereen heeft de stap durven nemen. Wij hopen met dit evenement nog een extra duw in de rug te kunnen geven doordat het heel laagdrempelig is. Voor de huidige fitnessbeoefenaar zijn er tot op heden nog weinig landelijke evenementen. Mede doordat het een individuele sport is. Voor hun willen we graag een gezamenlijk retentietool bieden. Tijd om de krachten samen te bundelen! Zo is Stichting LetsDo samen gegaan met branchevereniging Fit!vak. Samen kunnen we landelijk eenheid creëren; het moet een evenement worden van alle Fit!vak clubs. De Fit!vak clubs staan voor kwaliteit, veiligheid en verantwoord sporten. Dat is wat wij de consument willen bieden. Wij gaan met 1 kleur (paars) naar buiten en hopen dat de media hier snel op in springt.– Het evenement vindt landelijk plaats van 19 t/m 24 september 2016. (Toevallig valt het dit jaar

gelijk met de Nationale Sportweek)

– Het wordt een week waarin we iedereen uitdagen om 4x te sporten. (Het hoeft niet 4 dagen aansluitend, er mag een herstel-dag tussen zitten, vandaar dat het is verspreid over 6 dagen)

– Tijdens deze week staat centraal dat “we sporten voor het goede doel: de Hersenstichting”. – Alle deelnemers betalen € 10,= voor de stempelkaart om mee te mogen doen aan de Nationale Fitness4daagse.De opbrengst gaat 100% naar de Hersenstichting. Elke club ontvangt vanaf half september een online spaarpot waarin je het geld kunt storten (via iDeal). Zo kun je per club zien hoeveel er gestort is, maar ook het landelijk totaalbedrag.