Hatha Yoga in de toekomst

Hatha Yoga in de toekomst

Hatha Yoga is de meest ouderwetse yogastijl en de basis waaruit de andere yogastijlen zijn voortgekomen. Oorspronkelijk werd het enkel beoefend door monniken die dagelijks aan het mediteren waren en milde lichamelijke oefening nodig hadden om het lichaam gezond te houden. De klasieke Hatha yoga asanas zijn ontwikkeld met als doel de interne organen te stimuleren. Over de jaren heen werd Hatha Yoga steeds meer populair en werden er moderne yoga poses ontwikkeld. Deze moderne houdingen werken meer op het externe lichaam, zoals de spieren, met als doel sterk en fit te worden. Hatha Yoga word gekarakteriseerd door de beoefening van asanas die stabiel en comfortabel zijn voor een bepaalde duur.

Nicole Delboeuf, National Trainer BODYBALANCE en mede-eigenaar van De Toekomst heeft zich de afgelopen jaren meer verdiept in de Yoga. Zij gaat deze mooie vorm van trainen de komende maanden aanbieden op onze club. We zullen jullie op de hoogte houden van de precieze dagen en tijdstippen.

Wil jij deze Hatha Yoga lessen in de zomer al een keer ervaren? Dat kan! Je kunt je opgeven voor zondag 30 juli, zondag 20 en 27 augustus van 11.15-12.15 uur. Wees er snel bij, want er kunnen maar maximaal 15 deelnemers meedoen. We doen deze lessen voor een introductieprijsje van € 2,50 per les. 

De Yogalessen worden vanaf oktober meegenomen in ons nieuwe lidmaatschapssysteem waarover wij de komende maanden meer uitleg gaan geven.

 
 

Hatha Yoga

Geef aan op welke dag jij wilt meedoen