Het is eindelijk zo ver: Bootcamp Kerkrade!

Het is eindelijk zo ver: Bootcamp Kerkrade!

Eindelijk is het zo ver! Naast de opkomst van Small Group PT en Hatha Yoga starten wij met Bootcamp Kerkrade!
Dit worden stoere trainingen in de buitenlucht die, door weer en wind, door Rob worden begeleid… Ook in de winter! Bootcamp is een trainingsmethode die gericht is op het versterken van je spieren met als doel het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen. Dit alles in teamverband gedurende de periode van een uur! Met deze trainingen kun jij je fitness op allerlei vlakken naar een nieuw level brengen. Op een leuke, maar zeer zeker diverse manier weer fit worden, dat is waar het om draait. Ook zal dit de perfecte voorbereiding zijn voor de welbekende obstakelruns!

Wat is de bedoeling?
Op woensdag 16 augustus (19:30 – 20:30) en op zondag 20 augustus (11:30 – 12:30) organiseren wij een Open (training) Dag voor Bootcamp Kerkrade. Tijdens deze momenten legt Rob uit hoe Bootcamp Kerkrade eruit gaat zien, wat de kosten zullen zijn, wanneer de officiële trainingen zullen beginnen én kun je alvast een stuk bootcamp ervaren.

Nieuwsgierig?
Iedereen kan zich geheel gratis inschrijven voor de opendagen op 16 en 20 augustus: leden en niet-leden! Maar let op, maximaal 16 personen per groep. Dus wil jij zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Better safe than sorry! 

Wat na de opendag(en)?
Als cadeautje voor de allereerste Bootcampers kun jij je alleen in de week van de opendagen (tussen 14 en 20 augustus) inschrijven voor een 10-rittenkaart met een mooie korting. Voor leden van €79 euro voor €59 euro, en voor niet leden van €99 voor €79 euro!

Vanaf woensdag 23 augustus starten we dan echt met een 10 weekse Bootcamp (een woensdag-groep en een zondag-groep). Na deze 10 weken zal in de winter-periode een nieuwe periode starten!

Inschrijven maar! 
Net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier, of aan de balie! Samen fit in De Toekomst! 

Inschrijven opendag(en) Bootcamp Kerkrade

Ben jij klaar voor de next step?