Nieuws over de lidmaatschappen

Nieuws over de lidmaatschappen

Leefstijllidmaatschap
Vorig jaar introduceerden wij het Leefstijllidmaatschap. Je kon bij dit lidmaatschap een activiteit (small group PT of Yoga) doen, waarvan de prijs normaal hoger is, in combinatie met de normale groepslessen. We wilden PT en Yoga toegankelijker maken voor onze leden. Helaas is er te weinig gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en gaan wij per 1 januari 2019 stoppen met het Leefstijllidmaatschap.

Wat nu?
Heb jij een Leefstijllidmaatschap mag je dat gelijk omzetten naar een gewoon lidmaatschap. We hebben besloten om in ieder geval in 2019 de Yoga in het regulier lidmaatschap onder te brengen. Je hoeft daarvoor vanaf 1 januari 2019 geen rittenkaart meer aan te schaffen. Je kunt uiteraard wel je regulier lidmaatschap verhogen als je naar de Yoga gaat als extra les. We houden even een slag om de arm wat er na 2019 gebeurd.

Doe jij mee met de small group PT hebben we met Paul besproken, dat je, als je lid bent van De Toekomst, 10% korting krijgt op zijn tarieven. Bij vragen kun je hiervoor terecht bij de balie.

Verhoging tarieven
De afgelopen maanden was er onder andere in fitnesslandje veel commotie over de BTW wijziging van 6 naar 9%. Nagenoeg alle fitnesscentra voeren dit door naar hun leden. Wij doen dat niet! Wel gaan wij de prijzen iets verhogen in verband met de inflatie stijging die op dit moment op ongeveer 2% wordt geschat. Met de verhoging van alle prijzen met € 0,50 zitten we iets onder de 2%. We hopen weer op jullie begrip, want wij zien ook dat alles duurder aan het worden is. Helaas kunnen wij daar niet bij achterblijven.

We zien graag alle leden weer volop in 2019 verschijnen. Het aangepaste rooster zorgt voor een nieuwe dynamiek en de mogelijkheid om nieuwe combinaties van lessen uit te proberen. Ken jij iemand die deze dynamiek ook goed kan gebruiken? Een proefles of proefweek is gratis:-)