Overgewaaid uit the USA: Diet-Bet

Overgewaaid uit the USA: Diet-Bet

Diet-Bet, ken je dat?

Gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld 8 weken, ga je samen met een coach een uitdaging aan. Je zegt bijvoorbeeld: “Het gaat mij lukken om in deze 8 weken 5 kg af te vallen!” Om deze weddenschap kracht bij te zetten, leg je 30 euro in in een pot. Het vervolg is simpel, haal jij je doel niet ben je je inleg kwijt.

Haal je je doel wel deel je mee uit de pot. Het is dus zaak om je doel te halen (dan heb je minimaal je inleg terug), maar het zou ook fijn zijn wanneer andere dit doel niet halen;-) Hoe meer mensen het NIET halen, hoe meer jij er aan over houdt.

Diet-Bet April
 

Deze Diet-bet loopt van 6 maart tot en met 30 april. Wanneer je wilt meedoen aan deze fase dien je je in te schrijven vóór zaterdag 4 maart. Je kunt je inschrijven aan de balie of door je in te schrijven via een mailtje of door het aan te geven aan de balie. Betalen van je inleg (30 euro) doe je bij je bezoek aan onze club.

Om je doel te behalen kom je uiteraard een aantal keren per week sporten. Heb jij maar een lidmaatschap van bijvoorbeeld 1 x per week kun je dat voor die periode ook upgraden, zodat je jouw doel beter realiseert.

Wil jij gebruik maken van uitgebreide voedingslijsten, vraag naar de mogelijkheden! Wil jij voor deze periode gebruik maken van de Pro versie van Virtuagym, zodat je alle eten nauwkeurig kunt loggen, vul een mutatieformulier in. Wij hopen uiteraard niet alleen dat je je doel haalt, maar ook dat dit een geweldige boost voor jou wordt om het voorjaar fit in te knallen. 

 

Diet-Bet mei/juni

Inhoudelijk is deze periode hetzelfde en je kunt zeker een 2e keer meedoen om helemaal klaar te zijn voor de zomer. Deze Diet-Bet periode loopt van 8 mei tot en met 2 juli.

 

Doe jij mee?

Laat het ons aan de balie weten door onderstaand formulier in te vullen, ons te bellen op 045-545 52 22 of meld je aan aan de balie! Je mag natuurlijk ook een introducé(e) meenemen!

Wedden dat jij het kan?

Overgewaaid vanuit the USA!