Route ophalen lesmateriaal

Route ophalen lesmateriaal

Lieve leden,En zo zijn we alweer ruim 2 weken bezig.

We zien lachende gezichten en krijgen veel complimenten over onze inspanningen. We zijn moe, maar door die complimenten gaan we weer n stapje harder.Vanmorgen heeft Rob weer n webinar gevolgd van Virtuagym en deze ging o.a. over het weer open gaan. Met nadruk werd gewezen op het houden aan de RIVM regels.

Je kunt daar een mening over hebben, maar politie en handhaving hebben strikte opdracht om op te treden bij niet naleven van deze regels.


Als wij dadelijk per 1 juli (gedeeltelijk) naar binnen gaan, komen jullie allerlei Corona uitingen en hulpmiddelen tegen om jou te helpen om op een verantwoorde manier het pand te betreden.

Deze gaan wij pas in de laatste week van juni bevestigen en ophangen. Laten we ons dan nu zoveel mogelijk aan de routing (volgens het filmpje) houden, zodat bij controle daar geen problemen kunnen ontstaan. Houdt bij de deur en in de grote zaal gepaste afstand, zodat ook echt iedereen zich veilig voelt. De een is de ander niet en daar zullen we met zn allen rekening mee moeten houden.Heel veel sportplezier de komende weken en hopelijk kunnen wij jullie snel op de hoogte brengen van onze overige plannen gedurende de zomervakantie.