Vakantierooster

Vakantierooster

Beste leden,

Vanaf volgende week (9 juli) is het weer zover. De schoolvakanties zijn dan gestart en zal het de komende weken een stuk rustiger zijn op de club. Leden gaan op vakantie en ook instructeurs hebben een vakantie verdiend om de 'tank' op te laden om zodoende weer vol energie er elke les voor jullie te staan.

Na veel gepuzzel is het ons gelukt om bijna het hele lesrooster in tact te houden. We hebben daarbij gekeken naar dubbele lessen op een avond en naar opkomst over een langere periode. Zo hebben we de RPM op dinsdagavond gecomprimeerd naar 1 les om 19.30 uur en de zaterdagles voorlopig even van het rooster gehaald. 

Op de korte termijn is het ons niet gelukt om een paar lessen te vervangen. In verband met de vakantie van Rob & Nicole vervallen de BODYMIX 2 op donderdag 5 juli en de BODYMIX 1 op vrijdag 6 juli en vrijdag 13 juli. 

Ook de Yoga op zondag om 11.15 uur vervalt een aantal keer. De mensen die aan deze les meedoen zijn op de hoogte. Mocht jij zelf deze les een keer willen proberen, kijk dan goed op het rooster of de les doorgaat.

We willen jullie vragen om het lesrooster (Virtuagym) de komende vakantieperiode goed in de gaten te houden voor eventuele last minute wijzigingen. We willen jullie ook vragen om je op tijd voor elke les aan te melden. We hanteren de regel van minimaal 4 deelnemers. Mocht een les onverhoopt niet doorgaan, hebben we voldoende tijd om de leden en instructeur op de hoogte te brengen, dat de les niet doorgaat.

Wij willen jullie allemaal een fantastische vakantie of vakantieperiode wensen!

Team De Toekomst