*** PT

*** PT

De naam zegt het al, persoonlijke training! PT is veelal een training 1 op 1. Trainingen duren vaak 1 uur en incidenteel 30 minuten. In het verlengde van PT is het ook mogelijk om in kleine groepen, met een maximum van 12 (bijv. een volleybalteam) te trainen. We noemen dit Small Group PT.

De PT'r die werkzaam is bij De Toekomst is Paul Gielen en geeft in zijn eigen woorden aan waar hij voor staat.
 
"In 2007 ben ik gestart in het basisonderwijs, maar dit voelde nooit echt compleet. Tussen 2009 en 2011 ben ik anderhalf jaar op wereldreis geweest om meer van de wereld om me heen te zien. Mijn doel was om meer te ontdekken over de wereld om me heen en hierin uitdaging te vinden. Uiteindelijk ben ik teruggegaan naar het onderwijs en vanaf 2016 ben ik omgeschoold tot personal trainer. Uiteindelijk vond ik ook dit te beperkt en nu volg ik bij Chivo de studie tot vitaliteitscoach.
 
Wat ik wil bereiken is, om mensen te laten ervaren van wat voor hen het leven de moeite waard maakt. Op iedere vorm van sociale media wordt verkondigd wat het beste is op gebied van voeding, bewegen, supplementen, stress, slaap, maar ik geloof niet in één werkbare oplossing. Het is altijd een combinatie van factoren en deze combinatie is enorm persoonlijk. Ook al hebben mensen dezelfde vraag, niemand heeft dezelfde werkwijze.  
 
Het is mijn doel om mensen handvatten te geven om het maximale uit hun leven te kunnen halen. Soms heeft iemand hiervoor een schouderklopje of een compliment nodig, soms moet iemand flink wakker worden geschut, soms beide. Het middel dat ik hiervoor inzet is een realistische en constructieve mindset. Simpel vertaald naar de vraag: Wat heb jij nodig en hoe zorgen we ervoor dat jij het vol kunt houden? Het enige goede resultaat is een resultaat waar mensen een leven lang profijt van hebben en dit kan alleen bereikt worden, wanneer er uit wordt gegaan van de krachten en mogelijkheden die er in de persoon zelf zitten."

Personal Training

Paul Gielen