Ervaringen BenFit Aileen

Ervaringen BenFit Aileen

 
Aileen de Boer
 
BenFit
 
Maandag 7 april 2014 stapte ik samen met mijn man de Toekomst binnen in Kerkrade. Wist ik veel dat mijn leven voorgoed zou veranderen…..
 
Ik was 90,5 kilo en zwaar ontevreden met mijn leven, mijn figuur en voelde me futloos en leeg…
In het verleden hebben mijn man en ik een crash dieet ondergaan. Door onze ongezonde manier van leven en te weinig bewegen kwamen de kilo’s er met de tijd weer aan.
 
Onder het motto – niet geschoten is altijd mis – zijn we begonnen met een afvalprogramma van 5 weken in combinatie met 3 keer per week sporten. Van te voren sportte ik een keer per week!
Na vijf weken heb ik besloten om met BenFit te starten. Heel veel bruikbare tips, persoonlijke begeleiding en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat ik nu, 7 ½ maand later, een heel ander mens of beter gezegd mensje ben! 70,6 Kilo….. Bijna 20 Kilo lichter! Mijn vetpercentage is gedaald van 42,4 % naar 33,8 %! Mijn BMI van 34,1 naar 26,6! En ik ben nog niet klaar!!!
 
We hebben een nieuwe gezonde levensstijl! We plannen onze sportmomenten iedere week in! We eten veel bewuster en gezonder! We hebben duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot de opvang van onze kinderen! We hebben veel meer energie en voelen ons daardoor fitter!
 
Je hebt sportscholen en ‘’sportscholen’’. Sport & Leefstijlclub de Toekomst is onderscheidend, meedenkend, innovatief en motiveert haar leden. We voelen wat het betekent om lid te zijn geworden van deze familie…
 
Onze manier van bedanken….
 
Ook in 2015 zijn we van de partij – Met een jaarlidmaatschap!
 
 
Update Aileen:
Aileen is 24 mei 2014 met BenFit gestart met een gewicht van 83,1 kg. (start afslankonderzoek in april was 90,5 kg) Haar vetmassa was 31,8 kg. Op 22 november 2014, zat ze op 70,6 kg met een vetmassa van 23,9 kg. Totaal 19,9 kg afgevallen! En een vetmassa van 7,9 kg!