Ervaring BenFit Mirella

Ervaring BenFit Mirella

Mirella Beckers
 
BenFit
 
Het is voor mij altijd een strijd geweest om de weegschaal niet naar de verkeerde kant te laten uitslaan, en nadat ik al behoorlijk wat kilo’s ben kwijtgeraakt bleef dit moeilijk.
Via de coaches  van “De Toekomst” ben ik in aanraking gekomen met het BenFit lifestyle programma.
In maart van dit jaar ben ik nl begonnen met het sporten bij de Toekomst omdat de vorm van lessen volgen mij aanspreekt, je wordt gemotiveerd, en als collega-sporters motiveer je ook elkaar.
 
Alleen wist ik  niet goed hoe ik het sporten met mijn eetpatroon moest combineren om op meerdere gebieden te profiteren van de energie die het sporten me opleverde.
Toen ik op de info avond van BenFit zat, wist ik meteen; dit is het programma voor mij, een andere levensstijl ontwikkelen met ondersteuning van een persoonlijke coach, waardoor ik me veel fitter voel, en ook meer tijd voor mezelf neem, en NIET te vergeten, ik merk ook resultaat in mijn strijd tegen de kilo’s.
Inmiddels zijn we 6 weken verder en ben ik al RUIM 6 kilo afgevallen, zonder dat ik het eigenlijk in de gaten heb.
 
De menu’s die van dag tot dag voor je beschreven worden in je klapper zijn heel veelzijdig en gevarieerd, en je hele gezin kan er gewoon van mee eten, met de lekkere gerechten snoer je de grootste criticus heel gemakkelijk de mond.
Juist doordat het zo gevarieerd is, is het ook gemakkelijk vol te houden, en wist ik eigenlijk na 2 weken niet meer beter dan dat er 6x per dag een eetmoment is.
Het mooie hiervan is ook dat je lichaam zich van binnenuit hersteld, en je vetpercentage omlaag gaat, en je dus niet alleen van buiten beter gaat uitzien, maar ook van binnen (als je in jezelf kon kijken), ik ben bijv. al ruim 3.5% gezakt in mijn vetpercentage.
 
Maar het allerbelangrijkste voor mij is dat ik mijn energie weer terug heb, en niet meer op de bank plof iedere avond, maar nu dingen onderneem, en geniet van mijn 3 sportmomenten in de week, en deze ook niet laat schieten, als ik moet werken bijv. dan ga ik gewoon op een andere dag of tijdstip, en dit is iets wat ik zonder de energie van BenFit anders niet gedaan had!
En niet alleen voor het sporten heb ik meer energie, maar ook tijdens mijn werk bij Shoetime of tijdens de shopmarathons met mijn zus houd ik het goed vol.
 
 
Update:
Mirella is 20 oktober 2014 gestart met een gewicht van 80,2 kg. Haar vetpercentage was 36,4 en haar vetmassa was 29,2 kg. Nu, 22 december 2014, zit ze op 72,8 kg, vetpercentage 33,5 en vetmassa 24,4 kg.